گزارش بیا شمال؛

ساخت اتوبوس دریایی در مازندران

ساخت اتوبوس دریایی در مازندران

بیا شمال: برای نخستین بار در كشور اتوبوس دریایی با ظرفیت 350 نفر توسط پژوهشگران مازندران در مراحل پایانی ساخت قرار گرفته كه با تولید آن، صنعت قایق سازی استان در راه جهش قرار خواهد گرفت.



خبرگزاری مهر – گروه استان ها: گردشگری دریایی و توسعه آن همیشه دغدغه دولت ها در مازندران به شمار می رفت و نبود سرمایه گذار از یك سو و نداشتن شناورهای مسافری و تفریحی بومی از طرف دیگر از چالش های این بخش بوده است.
در شهر بابلسر یك مجموعه تولیدی با تولید انواع شناورهای بزرگ و كوچك موفق شد مانع مهم فراروی توسعه گردشگری را بردارد.
تنها تولیدی شناورهای بومی فایبرگلاس در شمال كشور و در شهر بابلسر در حال فعالیت است. این مجموعه تولیدی فعالیت ساخت شناورها را از سال ۷۴ در بابلسر و با تولید شناورهای تفریحی، صیادی ۹ متری آغاز نموده و طی تجارب اندوخته، حال به فكر تولید شناورهای بزرگ تری است اما این هدف مستلزم حمایت مسئولان است.

اسفندیار نیكو مدیرعامل مجموعه تولید انواع شناورهای صیادی و تفریحی در بابلسر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پرسنل ما توان تولید شناورهای بزرگ را دارند اما به سبب آنكه انتقال شناورهای بزرگ از مكان تولید تا دریا نا ممكن است نمی توانیم بر روی پروژه های بزرگ فعالیت نماییم.
پرسنل ما توان تولید شناورهای بزرگ را دارد اما به سبب آنكه انتقال شناورهای بزرگ از مكان تولیدی تا دریا نا ممكن است نمی توانیم بر روی پروژه های بزرگ فعالیت نماییم
نیكخو بابیان اینكه نگاه مادی به صنعت دریایی نداریم و هدف مجموعه كمك به شغل اجدادی صیادی و صنعت گردشگر است، افزود: بعد از اختتام روش صید به صورت سنتی در شمال كشور در سال ۷۴ بنا را بر آن داشتیم تا با تولید شناورهای بومی فایبرگلاس به صیادان زحمتكش كمك گردد. همین طور شناور اتوبوس دریایی نیز با ظرفیت ۳۵۰ نفر مسافر در حال اختتام كار است.
همچنین بهروز علیزاده رئیس صندوق كارآفرینی بهشهر با اشاره به حمایت این صندوق از طرح های صنعت دریایی، صیادی و گردشگری دریایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با بررسی های به عمل آمده و شناسایی افراد توانمند، این صندوق تابحال تسهیلاتی به متقاضیان در حوزه صنعت دریایی و تولید شناور پرداخت شده است.
وی بابیان اینكه با حمایت این صندوق یكی از تولیدكنندگان شناورهای دریایی موفق به صادرات كشتی صیادی به بعضی از كشورهای همسایه شده است، اضافه كرد: این صندوق با شناسایی ظرفیت های این بخش از گردشگری دریایی حمایت می كند.

وی با اظهار اینكه تابحال گردشگری دریایی چندان موردتوجه نگرفته است، اشاره كرد: این صندوق با شناسایی ظرفیت ها از فعالان و سرمایه گذاران این بخش حمایت می كند.
شناسایی ۱۳۴ نقطه برای ایجاد اسكله دریایی از یك سو و تولید شناورهای تفریحی از طرف دیگر، گردشگری دریایی را در سال جهش تولید بارونقی مضاعف روبرو خواهدنمود.
سیف اله فرزانه مدیركل میراث فرهنگی مازندران بابیان اینكه با بررسی های كارشناسی انجام شده ۱۳۴ نقطه در طول حدود ۴۰۰ كیلومتری نوار ساحلی مازندران شناسایی شده است، اضافه كرد: بر این اساس ۲۱ نقطه در نوشهر، ۱۱ نقطه در رامسر، هفت نقطه در تنكابن، ۱۱ نقطه در عباس آباد، ۱۰ نقطه در چالوس، ۲۶ نقطه در نور، هفت نقطه در جویبار، پنج نقطه در فریدون كنار، ۱۰ نقطه در ساری، هفت نقطه در میانرود، سه نقطه در بهشهر، ۱۲ نقطه در محمودآباد و ۲۱ نقطه در نوشهر جهت ایجاد اسكله تفریحی شناسایی شده است.

مدیركل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران اظهار داشت: از ۱۳۴ نقطه شناسایی شده، ۳۲ نقطه در مالكیت شهرداری و دهیاری ها قرار دارد و ۱۰۲ نقطه دیگر در اختیار بخش خصوصی است.
وی افزود: تولید شناورهای مناسب برای گردشگری دریایی ازجمله نیازها است كه خوشبختانه این دانش حالا در استان بومی شده است.
سالانه مسافران زیادی به مازندران برای گردشگری دریایی و بهره مندی از جاذبه های دریا سفر می كنند و ایجاد اسكله ها و شناورهای تفریحی می تواند، سهم مازندران را از اقتصاد دریایی رشد دهد.


منبع:

1399/01/23
20:20:10
5.0 / 5
3504
تگهای خبر: آب , بابل , بابلسر , تسهیلات
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا