معاون بهداشتی علوم پزشكی گیلان:
رعایت دستور العمل های بهداشتی در هنگام برداشت محصول ضروریست
به گزارش بیا شمال معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی گیلان تاكید كرد: شالیكاران در هنگام درو و برداشت محصول نكات بهداشتی را برای جلوگیری از انتشار كرونا و تب شالیزار رعایت نمایند.
به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، آبتین حیدرزاده بامداد چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت محصول برنج از شالیزارهای استان گیلان، اظهار نمود: با عنایت به افزایش شیوع کرونا شالیکاران برای جلوگیری از ابتلاء به این ویروس باید اقدامات لازم را را انجام دهند.
وی با تاکید بر اینکه در هنگام برداشت محصول به صورت سنتی کارگران باید فاصله فیزیکی دو متری خویش را رعایت نمایند، اضافه کرد: در صورت احساس خستگی، ضعف، تب و کوفتگی در کوتاه ترین زمان به مرکز درمانی و یا خانه های بهداشت رجوع کنند.
حیدرزاده با اشاره به اینکه شالیکاران باید در هنگام جابه جایی کارگران از ماسک استفاده کنند، اظهار داشت: در هنگام صرف ناهار باید فاصله فیزیکی در بین کارگران رعایت شده و حتما پیش از استفاده از مواد غذایی دست ها با آب و صابون شسته شود. استفاده از الکل الزامی نیست.
وی به شیوع بیماری تب شالیزار بعنوان یکی دیگر از بیماری های فصل زارعی در استان گیلان اشاره و خاطرنشان کرد: شیوع این بیماری زمان کاشت و برداشت محصول برنج در استان گیلان شایعه است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: این بیماری علائمی همانند کرونا دارد بنابراین شالیکاران آنرا جدی بگیرند از شستن دست و پای خود پس از کار در آب رودخانه، شالیزار و یا آب های جاری غیر از آب لوله کشی جدا اجتناب کنند.
منبع: بیا شمال
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب