مهر بررسی كرد؛

دستگیری ها در شهرداری و شورا

دستگیری ها در شهرداری و شورا

به گزارش بیا شمال موج دستگیری اعضای شورا از بوشهر تا مازندران كشیده شده است، تنها طی یك ماه در برخی از استان ها شاهد تخلفات مالی بوده ایم تا همچنان یك سؤال جدی مطرح باشد؛ چرا پارلمان شهری درگیر فساد می شود؟



خبرگزاری مهر - گروه استان ها: طی سال های گذشته همواره شاهد انتشار اخباری از دستگیری در سطوح شوراهای شهر و حتی روستا بوده ایم، به صورتی که در فرآیندی زنجیره ای گاه این دستگیری ها تا سطح شهرداری ها هم کشیده می شد؛ ماجرایی که طی یک ماه اخیر در استان های بوشهر، مازندران، فارس، البرز و حتی تهران نمونه های آنرا شاهد بودیم.
گاه روند دستگیری ها بگونه ای بوده است که شوراها از حدنصاب افتاده و برای ادامه فعالیت با اماواگرهای جدی مواجه می شوند که شورای شهر ساری یکی از موارد دراین زمینه است.
و اما سؤالی که ذهن افکار عمومی، نخبگان و تشکل های مردم نهاد را درگیر کرده روند مسئولیت سپاری به اعضای شوراهای شهر و روستا و به دنبال آن شهرداران است.
بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری با شورای نگهبان است، اما در حوزه انتخابات شوراهای شهر و روستا این وظیفه و همینطور نظارت بر روند انتخابات از جانب دو نهاد وزارت کشور و مجلس انجام می شود. در انتخابات شوراها، بخش نظارت از جانب هیئت مرکزی نظارت تعیین شده از جانب مجلس و همینطور بخش اجرایی آن از جانب وزارت کشور انجام می شود.

همین فرایند خود به اندازه کافی گویای نقص در بررسی صلاحیت افراد برای حضور در انتخابات و در معرض انتخاب قرار گرفتن افراد است، موضوعی که تابحال بارها مورداشاره قرارگرفته و واکنش شورای نگهبان را به همراه داشته است؛ اما به رغم تمایل مجلسی ها برای واگذاری این نظارت همچنان شورای نگهبان دلایلی برای نپذیرفتن دارد.
سال گذشته عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در دیدار با اعضای شورایعالی استان ها اظهار داشت: از مجلس هفتم تابحال بارها به شورای نگهبان رجوع شده که ما بر انتخابات شوراها نظارت داشته باشیم، اما به دو دلیل تابحال نپذیرفتیم. کدخدایی در بیان علل نپذیرفتن مسئولیت نظارت بر انتخابات شوراها توسط شورای نگهبان اظهار نمود: نظارت بر انتخابات شوراها در قانون اساسی در اعداد نظارت بر سایر انتخابات ها لحاظ نشده است. وی ادامه داد: درعین حال امکان اجرای نظارت شورای نگهبان بر انتخابات شوراها هم اکنون وجود ندارد؛ به صورت مثال ما در انتخابات مجلس به سبب تعدد نامزدها با مشکل مواجه می شویم چه برسد به این که بخواهیم بر انتخابات شوراها با حدود ۴۰۰ هزار نامزد نظارت داشته باشیم. سخنگوی شورای نگهبان در ادامه سخنانش برای حل مبحث نظارت بر انتخابات شوراها، پیشنهاد کرد یک نهاد ملی برای نظارت بر انتخابات شوراها تشکیل گردد و این نهاد می تواند دائمی باشد.
واکنش ها از مردم تا دستگاه قضا
موج دستگیری ها در استان های مختلف ازجمله استان مازندران باعث واکنش تشکل ها و نهادهای مردم نهاد شد به صورتی که سید امیر ساداتی کرمی مسئول بسیج دانشجویی مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلان اینکه اخبار دستگیری شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای مختلف استان مازندران به افترا فساد مالی و اخلاقی، نه تنها منجر به لکه دار شدن وجاهت و اعتبار و اعتماد این ساختار خدمت رسانی در اذهان عموم مردم شده بلکه هزینه ای را هم در حوزه اعتماد عمومی به نظام وارد کرده است، اضافه کرد: در این مساله مسؤلان استان شامل استاندار، نمایندگان مجلس و سازمان های نظارتی و غیره هم مقصر هستند.
سوال خیلی از دانشجویان و هم استانی های اینجاست که چگونه پای افرادی که مستعد برای فساد و خیانت بوده و لیاقت بر تن کردن لباس خدمت را ندارند به این منصب ها باز می شود وی خاطرنشان کرد: سوال خیلی از دانشجویان و هم استانی های اینجاست که چگونه پای افرادی که مستعد برای فساد و خیانت بوده و لیاقت بر تن کردن لباس خدمت را ندارند به این منصب ها باز می شود، مگر نهادهای متولی احراز صلاحیت، جدیت و اهتمام لازم را در صلاحیت سنجی گزینه های داوطلب برای عضویت در شورا و یا انتخاب بعنوان شهردار بکار نمی گیرند، مگر سازمان بازرسی نظارت کافی و لازم را از فرآیندهای مالی شهرداری ها انجام نمی دهد.
سادات کرمی با عنوان اینکه مگر نمایندگان مجلس اصلاح قوانین مربوطه فسادزا و تصویب و عمل به اصل شفافیت را جهت هرچه شفاف تر شدن عملیات مالی و اعتباری و … جزو اولویت های خود در مجلس نمی دانند، اضافه کرد: وضعیت نابسامان و منزجرکننده فعلی در شهرداری و شورای شهرهای استان، یا محصول بی توجهی و غفلت نهادها و سازمان های مذکور و یا محصول ملاحظه کاری های عامدانه حزبی و قبیله ای است.
در جریان دستگیری ها در سطح شهرداری های استان تهران هم محمدجواد حشمتی مهذب رئیس دادگستری استان تهران گفت: طی ماه های اخیر دستگیری هایی را در حوزه مدیریت شهری شهرهای استان تهران مثل لواسان و شهریار و طی دو نوبت در رودهن داشته ایم.
حشمتی مهذب با اعلان اینکه این دستگیری ها سبب ایجاد ذهنیت های بد در مردم و جامعه می شوند اظهار داشت: این دستگیری ها به مدیریت شهری و شوراهای شهر و روستا ضربه وارد می کنند و متأسفانه این اتفاقات رخ می دهد و بعضی از شهرداران به هر علتی به جرم مرتکب می شوند و عمل رشوه خواری به وقوع می پیوندد.
رئیس دادگستری استان تهران عدم نظارت دقیق شورای شهرها را یکی از علل مهم ایجاد این جرایم در شهرداری ها و مدیریت های شهری دانست و عنوان داشت: زمانی که نظارت به میزان کافی و درست بر اعمال و رویه شهرداران وجود نداشته باشند این افراد مرتکب جرم می شوند.
در این گزارشی آخرین اخبار از دستگیری ها در سطح شهرداری و شوراهای شهر و روستای استان های مختلف کشور را مرور می نماییم.
استان بوشهر: دستگیری اعضا و رئیس شورا
دادستان عمومی و انقلاب بوشهر با اشاره به پرونده تخلفات مالی در شهرداری بوشهر، اظهار داشت: در همین رابطه ابوذر دهدار رئیس شورای اسلامی شهر بوشهر دستگیر شد.
علی حسن پور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به دنبال رسیدگی به پرونده تخلفات مالی در شهرداری بوشهر، بررسی ها دلالت بر این داشت که اتهاماتی از این حیث متوجه بعضی از افراد در شورای شهر است.
وی افزود: به همین دلیل حسب ارجاع مبحث به بازجو شعبه هفتم دادسرای عمومی و انقلاب بوشهر، رئیس شورا شهر بوشهر توسط اداره اطلاعات استان دستگیر و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
این در حالی است که مردادماه سال جاری هم در تداوم رسیدگی به پرونده سوءاستفاده مالی در شهرداری بوشهر پنج نفر دیگر از کارکنان شهرداری و افراد مرتبط به افترا اختلاس و ارتشاء دستگیرشده بودند و بعد از تفهیم افترا و صدور قرار تأمین کیفری برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره اطلاعات استان قرار گرفتند و پرونده در شعبه هفتم بازپرسی این دادسرا در جریان رسیدگی قرار گرفت. و اما آخرین اخبار حکایت از رسیدن آمار دستگیرشدگان به ۱۷ نفر دارد. علی حسن پور در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: سومین و چهارمین عضو شورای شهر بوشهر و یکی از پیمانکاران شهرداری بوشهر هم تحت تعقیب کیفری قرار گرفتند. وی افزود: این سه نفر حسب دستور قضائی بازداشت و برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره اطلاعات استان قرار گرفتند. دادستان بوشهر افزود: سفارش و تاکید دستگاه قضائی به همه شوراهای اسلامی شهرها و روستاهای استان دقت نظر و حرکت بر مدار قانون و پرهیز از هرگونه اقدامی است که باعث تضییع حقوق و اموال عمومی می شود. وی تصریح کرد: عزم دستگاه قضائی و نهادهای نظارتی برای برخورد با هرگونه تخطی و تخلفی در این خصوص جزم بوده و هیچ گونه مماشاتی با هیچ فرد و یا گروهی نخواهد داشت. به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، تا پیش از این، ۱۳ نفر از کارکنان شهرداری به همراه دو نفر از اعضای شورای شهر بوشهر هم به افترا تخلفات مالی دستگیر شده بودند.
استان مازندران: دستگیری ۱۵ نفر از مدیران شهرداری و اعضای شورای شهر ساریمرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی کند.
فایل آنرا از اینجا دانلود کنید: video/mp4
در جریان دستگیری ها در مازندران ابتدا ۱۴ نفر بازداشت شدند به صورتی که ابتدای شهریورماه حجت الاسلام محمدصادق اکبری رئیس کل دادگستری مازندران گفت: دستگاه قضائی با همراهی و پیگیری اداره کل اطلاعات و دیگر ضابطان، بیشتر از ۱۰ نفر از مدیران و مسؤلان سابق شهرداری و چهار نفر از اعضای شورای شهر ساری را به افترا دریافت رشوه، اختلاس، تضییع حقوق عمومی و سایر جرایم مالی مرتبط دستگیر کردند.
وی اضافه کرد: برخی با از این افراد با قرار وثیقه از زندان آزاد شدند و تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد و امکان دارد در آینده نزدیک به تعداد دستگیرشدگان اضافه شود.
حجت الاسلام اکبری افزود: در سلمانشهر هم چهار نفر در شهرداری و شورای بخش به افترا دریافت رشوه و تضییع حقوق عمومی دستگیر شدند و برای آنان قرارهای قانونی صادره شده است.
و اما ۲۴ شهریورماه محمد کریمی دادستان ساری خبر دستگیری پنجمین عضو شورای شهر ساری درباره جرایم مالی شهرداری را تأیید کرد.
وی با اظهار اینکه پرونده افراد دستگیری شده درباره جرایم صورت گرفته در شورا و شهرداری در دادسرا تشکیل شده است، اضافه کرد: با دستگیری پنج نفر از ۹ عضو شورا، شورای شهر ساری از نصاب افتاده و نمی تواند تشکیل جلسه دهد و تصمیم گیری درباره فعالیت این شورا بر عهده قانون است.
آذربایجان غربی: ۱۶ نفر از کارکنان شهرداری و شورای شهر مهاباد دستگیر شدند
و اما در آذربایجان غربی هم ششم شهریورماه دادستان عمومی و انقلاب مهاباد از دستگیری ۱۶ نفر از کارکنان شورای شهر و شهرداری مهاباد به افترا فساد مالی اطلاع داد.
اصلان حیدری در این خصوص اظهار نمود: با دستگیری دو نفر از کارکنان شهرداری و شورای شهر مهاباد تعداد افراد دستگیرشده به ۱۶ نفر رسید.
وی با اعلان اینکه پیش از این هم ۹ نفر از کارکنان شهرداری و پنج نفر از اعضای شورای اسلامی این شهر در همین ارتباط توسط سربازان گمنام امام زمان (ع) دستگیرشده بودند، افزود: تحقیقات بیشتر دراین زمینه همچنان ادامه دارد و در ایام آینده با تکمیل شدن اطلاعات، گزارش و نتیجه نهایی به رسانه ها اعلام خواهد شد.
حیدری اظهار داشت: همینطور دو نفر از کارکنان اداره مسکن و شهرسازی مهاباد هم در همین زمینه و در رابطه با فساد مالی دستگیر شدند.
در یک ماه گذشته به دنبال اقدام سربازان گمنام امام زمان در مورد بررسی سلامت اداری در این شهرستان تابحال ۲۱ نفر شامل ۵ عضو شورای شهر، ۱۱ کارمند شهرداری، دو کارمند اداره مسکن و شهرسازی مهاباد و سه نفر پیمانکار در همین زمینه دستگیرشده اند که بازتاب این اقدام واکنش مثبت شهروندان مهاباد را به دنبال داشته و این حرکت نیروهای امنیتی را مثبت توصیف کرده اند.
استان گلستان: شهردار و ۲ کارمند شهرداری بندرگز دستگیر شدند
در استان گلستان هم هفته گذشته عضو شورای شهر بندرگز از دستگیری شهردار و دو کارمند شهرداری این شهر اطلاع داد.

فاضل جانشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: شهردار و دو کارمند شهرداری بندرگز آخر وقت اداری امروز (سه شنبه) دستگیرشده اند اما از جزئیات و علل دستگیری به صورت دقیق اطلاع ندارم.
وی با اعلان اینکه تا حدودی از روند رسیدگی به پرونده شهردار آگاه بودم، بدون اشاره به جزئیات پرونده اظهار داشت: جزئیات و علل را نمی دانم اما احتمالاً پیرو همان داستان های گذشته است.
عضو شورای شهر بندرگز اضافه کرد: چون آخر وقت اداری شهردار و دو کارمند شهرداری دستگیرشده اند پیگیر مبحث از مراجع رسمی نشده ام و الان اطلاعات کاملی ندارم.
جهانشاهی افزود: به محض کسب اطلاع از جزئیات و تکمیل اطلاعات از مراجع قضائی، ضابط و دفتر شهری و … در این خصوص توضیح خواهم داد.
استان تهران: دستگیری ۲۵ نفر از کارکنان دهیاری و شهردار بومهن
در استان تهران هم همین هفته جاری بود که رئیس حوزه قضائی رودهن از بازداشت شهردار رودهن به سبب دریافت رشوه و فساد مالی اطلاع داد.
زیدالله خدایاری در جمع خبرنگاران از بازداشت شهردار رودهن اطلاع داد و گفت: شهردار جدید رودهن به سبب دریافت بیشتر از ۱۰ میلیارد ریال رشوه در موضوعات مختلف بازداشت شده است.
خدایاری با اشاره به اینکه یکی دیگر از پرسنل شهرداری که مسئول قراردادهای مالی شهرداری بوده هم همراه با شهردار رودهن طی هفته گذشته دستگیر شده بودند اظهار داشت: افترا فعلی آنها در این لحظه دریافت رشوه و اهمال در انجام وظایف قانونی که باعث تضییع در حقوق بیت المال شده است می باشد.
رئیس حوزه قضائی رودهن بیان داشت: بالای یک میلیارد تومان تابحال برای رشوه این متهمان تعیین تکلیف شده است.
بر اساس این گزارش سال قبل هم بیشتر از ۳۰ نفر از پرسنل شهرداری و پیمانکاران و یکی از اعضای شورای شهر در پرونده ساخت وسازهای غیرمجاز رودهن بازداشت شده بودند.
این در حالی است که هفته پیش یک منبع مطلع از دستگیری ۲۵ نفر از کارکنان دهیاری های بخش مرکزی ری به سبب جرایم مالی اطلاع داده و اظهار داشته بود: تحقیقات همچنان ادامه دارد و امکان دارد، تعداد دستگیرشدگان افزایش یابد.
این منبع مطلع در گفتگو با خبرنگار مهر از دستگیری ۲۵ نفر از کارکنان دهیاری های بخش مرکزی ری به سبب بعضی از تخلفات میلیاردی اطلاع داد و اضافه کرد: تخلفات این افراد مالی بوده که با دریافت رشوه، فاکتورسازی و جعل همراه بوده است، البته این آخر ماجرا نیست و تحقیقات همچنان ادامه داشته و امکان دارد، با جمع آوری علل متقن به تعداد دستگیرشدگان افزوده شود.
وی با اعلان اینکه این افراد توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شدند، اضافه کرد: پرونده این افراد دستگیرشده در جریان است و هنوز حکمی صادر نشده است، اما برخی از آنها به جرم خود اقرار کرده اند.
علاوه بر دستگیری ها طی شهریورماه سالجاری، ۳۰ اردیبهشت ماه بود، که شهردار، یکی از کارکنان و دو عضو شورای اسلامی اوشان فشم، میگون دستگیر شدند.
در ادامه و بعد از گذشت ۳۱ روز، ظهر شنبه ۳۱ خرداد ماه هم رئیس و یک عضو دیگر شورای شهر شهر اوشان، فشم و میگون به همراه دو نفر از کارکنان شهرداری اوشان، فشم میگون که در امور مالی و کمیسیون ماده ۱۰۰ فعالیت داشتند دستگیر شدند.
این افراد توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات بازداشت و برای سیر قانونی پرونده تحویل دادگاه بخش رودبار قصران شدند.
فروردین ماه سال جاری هم یک منبع مطلع از بازداشت شهردار پردیس و چند نفر از کارکنان شهرداری به افترا تخلف مالی اطلاع داده بود.
استان فارس: استعفا در شورای شهر صدرا بعد از دستگیری ۲ عضو
پس ازاینکه دو عضو شورای شهر صدرا مورد پیگرد قضائی قرار گرفتند و نمی توانند در جلسات شورا شرکت نمایند دیگر عضوها هم در اقدامی عجیب قصد استعفا دارند.
چندی پیش دادگستری استان فارس نسبت به دستگیری دو نفر از اعضای شورای شهر صدرا اقدام نموده بود و حجت الاسلام سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری فارس هم با اشاره به اینکه دادگستری استان فارس همواره مبارزه با فساد را با جدیت و قاطعیت دنبال کرده است گفته بود که این دو عضو فعلی شورای شهر صدرا پیرو گزارشات رسیده و با اتهامات مشخص با دستور قضائی بازداشت شدند.
وی همینطور از بازداشت دو نفر دیگر از هم دستان این افراد که در فراهم کردن مقدمات فساد همکاری داشته اند اطلاع داد و بیان نمود: پرونده در حال انجام تحقیقات تکمیلی تحت نظارت بازجو ویژه است.
این در حالی بود که اهالی شهر صدرا هم با راه اندازی گروه های مختلفی در فضای مجازی نسبت به اقدامات اعضای شورای شهر صدرا نه تنها گلایه مند بودند بلکه روزانه گزارش هایی از نارضایتی های مردمی در فضای مجازی را منتشر می کردند.

لازم به ذکر است مشکلات مختلف عمرانی، عدم بهره برداری از تصفیه خانه صدرا، طراحی نامناسب شهری، سیستم حمل و نقل عمومی بی کیفیت و فاقد امکانات لازم و حداقلی و.. تنها بعضی از مشکلاتی است که مردم به آن اشاره می کردند و بعنوان سندی برای عملکرد ضعیف اعضای شورای شهر به آن استناد می شد.
آخرین تحولات این پرونده نشان میدهد که این دو عضوی که تحت پیگرد قضائی قرار دارند با صدور قرار مناسب، اجازه شرکت در جلسات شورای شهر صدرا را نخواهند داشت و پس ازآن اعضای شورای شهر هم قصد استعفای دسته جمعی دارند.
رئیس شورای اسلامی شهر صدرا در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد این شایعه اظهار داشت: مبحث استعفای اعضای شورای شهر صدرا مطرح است و هنوز این مورد به قطعیت نرسیده است بااین حال اعضا به دنبال محقق کردن این خواسته اند.
استان البرز: بازداشت اعضای شورای روستا و کارکنان دهیاری محمودآباد کرج
دو روز پیش هم جواد یاوری معاون دادستان عمومی و انقلاب کرج در گفتگو با خبرنگار مهر از بازداشت برخی از اعضای شورای روستا و کارمندان دهیاری محمودآباد به افترا دریافت رشوه اطلاع داد و اظهار نمود: الان یکی از اعضای شورای روستا و دو نفر از مشاورین املاک در بازداشت بوده و دیگر متهمان تا زمان انجام تحقیقات تکمیلی به قید وثیقه آزاد هستند.
وی درباره علت این بازداشت ها بیان نمود: اوایل سال جاری گزارشی در مورد ساخت وسازهای غیرمجاز در محمودآباد دریافت کردیم که بررسی مبحث در دستور کار دادستانی قرارگرفته و بازدیدهای میدانی از منطقه انجام شد.
معاون دادستان عمومی و انقلاب کرج افزود: در بافت های روستایی قانون نهایتاً ساخت سه طبقه را مجاز دانسته است ولی در محمودآباد به سبب تخلفات انجام شده شاهد راه اندازی بناهای ۸ تا ۱۱ طبقه ای بودیم.
وی افزود: به منظور توقف ساخت وسازها تا بررسی تخلفات، دستورات گوناگونی از قبیل پلمب ساختمان های غیرمجاز، نصب بنرهای اخطار به سازندگان غیرمجاز، کنترل ورود مصالح به روستا، پیگیری الحاق محمودآباد به بافت کرج به منظور نظارت پلیس ساختمان شهرداری بر ساخت وسازها و برقراری مجدد جلسات کمیسیون ماده ۹۹ به منظور رسیدگی به پرونده های راکد ساخت وساز غیرمجاز در دستور کار قرار گرفت.
یاوری با اشاره به محرز شدن فساد در مجموعه دهیاری و شورای روستای محمودآباد بیان نمود: به منظور بررسی جوانب مختلف تخلفات انجام شده پرونده ای ویژه در پلیس امنیت اقتصادی تشکیل شد و در نتیجه تحقیقات و مستندات جمع آوری شده دستور بازداشت و تعقیب عوامل دخیل در این ساخت وسازها شامل رئیس شورا و چهار عضو شورای روستایی، دو نفر از کارکنان دهیاری محمودآباد و دو نفر از مشاوران املاک منطقه صادر شد.
وی با تشریح شیوه انجام تخلفات اضافه کرد: مشاورین املاک در واگذاری ها با هماهنگی بین خریدار و اعضای شورا و کارکنان دهیاری مبادرت به دریافت و پرداخت رشوه از راه دستگاه کارت خوان می کردند؛ الان یکی از اعضای شورای شهر و دو نفر از مشاورین املاک در بازداشت هستند و سایر بازداشتی ها هم تا زمان انجام تحقیقات تکمیلی به قید وثیقه آزادشده اند.
معاون دادستان کرج کوتاهی مسؤلان را عامل ایجاد و ادامه ساخت وسازهای غیرمجاز محمودآباد دانست و متذکر شد: به همه سازندگان غیرمجاز در این منطقه اخطار می دهیم که در رصد اطلاعاتی قرار دارند و اساسا بزودی به پرونده آنها و تمامی عوامل دخیل در این مورد رسیدگی خواهد شد.
این در حالیست که اردیبهشت ماه سال جاری هم دادستان عمومی و انقلاب کرج از بازداشت مدیر سابق و دو نفر از کارکنان شهرداری کرج اطلاع داده بود.
آذربایجان شرقی: رئیس شورای شهر تبریز و برخی مدیران شهرداری بازداشت شدند
خرادماه سال جاری بود که رئیس شورای شهر تبریز و برخی مدیران شهرداری در ادامه بررسی پرونده فساد مالی دوره چهارم شورا و شهرداری تبریز بازداشت شدند. گفتنی است بعضی از مدیران میانی شهرداری تبریز شامل چند شهردار منطقه و مدیران میانی شهرداری هم که در این پرونده نقش دارند دستگیر شدند. این پرونده توسط سازمان اطلاعات سپاه عاشورا در حال بررسی است و مربوط به دوران شهرداری صادق نجفی در تبریز است.
خلیلی الهی رئیس کل دادگستری استان در آخرین اظهار نظر با اشاره ای به روند دستگیری ها در شورای شهر و شهرداری تبریز اظهار داشت: در مورد قضایای اخیر، تشخیص بازجو احضار یک فرد بوده که تحقیقات دراین زمینه ادامه دارد. امکان هرگونه تغییر و تبدیل در پرونده های قضائی وجود داشته و در این مورد هم پرونده در مرحله تحقیقات قرار دارد.
رئیس کل دادگستری استان با اعلان اینکه تصمیم نهایی در مورد این پرونده صادر نشده، اظهار داشت: اساسا پرونده های قضائی زمانبر بوده و نمی توان در مدت کوتاه در مورد آن، نتیجه ای گرفت.
استان هرمزگان: بازداشت شهردار منطقه یک بندرعباس به افترا فساد مالی
همچنین مردادماه سال جاری بود که رئیس کل دادگستری هرمزگان از بازداشت شهردار منطقه یک بندرعباس به افترا فساد مالی اطلاع داد. علی صالحی اعلام نمود: به همراه این فرد سه نفر دیگر هم با عناوین اتهامی مشابه دستگیر شده اند. رئیس کل دادگستری هرمزگان اشاره کرد: در مورد متهمین مذکور قرار تأمین کیفری صادر شده و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد که نتایج آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

1399/07/01
14:55:13
5.0 / 5
1791
تگهای خبر: آب , بهره برداری , تور , حقوق
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا