بهروزآذر مطرح كرد؛
ظرفیتهای توسعه کسب و کار خانگی را افزایش می دهیم
بیا شمال: به گزارش بیا شمال، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار داشت: ظرفیتهای توسعه کسب وکار خانگی از 3 منظر توسعه فردی، مهارتی و تکنولوژی را افزایش می دهیم.
به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از مرکز کارآفرینی کوثر منطقه ۱۷ بازدید نمود.
وی در حاشیه این بازدید و در جمع اصحاب رسانه با اشاره به این که یکی از مهم ترین بخشهایی که در این دولت به آن توجه می شود؛ بطور قطع موضوع سرپرست خانوار است، اظهار داشت: از دو منظر به این امر توجه خواهد شد. یک منظر این است که زنان ظرفیتهای بسیار زیادی دارند اما به سبب شرایط زندگی در موقعیتی قرار گرفته اند که نیاز دارند بیش از گذشته به آنها توجه و صدای آنها شنیده شود. منظر دوم نیز خانواده خواهد بود؛ به خانواده هایی که تحت سرپرستی زنان هستند و تمام بار پدر نیز بر روی دوش مادر است، باید توجه بیشتری شود.
وی اضافه کرد: تمام تلاش بر این است که تا آن جایی که می توانیم و در اختیار ما است، این رنج ها را کاهش دهیم. از این منظر حتما اقتصاد این خانواده ها برای ما اهمیت دارد و در این راه باید تلاش نماییم زمانی که خواسته یا ناخواسته زنی به فعال اقتصادی به عنوان سرپرست خانوار تبدیل می شود، شرایطی را فراهم نماییم که در مسیری پایدار با سلامتی بیش از نظر روحی و اجتماعی فعال باشد.
بهروزآذر در ادامه با تأکید بر این که شهرداری تهران در این راه تجارت بسیار خوبی دارد و همکاران زحمت بسیاری کشیدند، اظهار داشت: بطور قطع نگاه این که تجارب گذشته را قدر بدانیم و اهتمام نماییم آنرا پله پله طی نماییم، در این زمینه ماندگار بوده است. امروز کنار شهرداری تهران هستیم که اگر مشکلی وجود داشت؛ مرتفع شود و این الگو را از شهرداری تهران به ظرفیت هایی که در دولت وجود دارد، توسعه و تسری دهیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به این که این مدلی که در مراکز کوثر استفاده می شود؛ مدل استفاده از ظرفیت توسعه کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار است، بیان کرد: شاید ده سال است که بر روی این حوزه دارد کار می شود. دولت های مختلف رفتند و آمدند، اما مراکز کوثر باقی ماندند. باید کمک نماییم این امر را تسری دهیم برای اینکه از آن می توان به عنوان ظرفیت ملی و حتی بین المللی استفاده نمود.
وی درباب زنان زندانی هم اظهار داشت: حتما یکی از ظرفیت ها، ظرفیت حضور زنان زندانی در کسب وکار امن است. محیط کار باید دوطرفه امن باشد، هم باید برای کارآفرینان امن باشد و هم باید تمایل و درخواست دوطرفه باشد.
بهروزآذر در ادامه با تأکید بر این که موضوع اشتغال خانگی از ظرفیتهای جدی توسعه کارآفرینی و کسب وکار خانگی است، مطرح کرد: زنان تمایل دارند درآمدزایی کرده و کمک هزینه خانواده باشند که کیفیت و رفاه زندگی افزایش پیدا کند. تلاش ما بر این است که دو مسیر ایجاد و رشد کسب وکار خانگی را دنبال نماییم.
وی در آخر اشاره کرد: توسعه کسب وکار خانگی سه منظر دارد؛ توسعه فردی، توسعه مهارت های کسب وکار و مهارت تکنولوژی. تمام تلاش ما بر این است که ظرفیتهای توسعه اشتغال زنان را در این سه محور افزایش دهیم.
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب