زاكانی به بیا شمال اعلام كرد
تست تراموا در تهران جواب داد
به گزارش بیا شمال، شهردار تهران ضمن اشاره به آخرین وضعیت تست تراموا در پایتخت، اظهار داشت: تراموا در تهران جواب داد و نه فقط جهت سطح شهر تهران؛ بلکه برای کل کشور هم یک الگوی جدید است.
به گزارش بیا شمال به نقل از ایسنا، تست گرم تراموای چرخ لاستیکی چینی از شب 22بهمن در تهران آغاز شد؛ این تراموا به طول ۳۱ متر است که شعاع گردش ۱۵ متری دارد و کاملا برقی است و با هر بار شارژ ۸۰ کیلومتر تردد می کند و ظرفیت جابجایی حدود ۴۰۰ مسافر در یک نوبت حرکت را دارد. ترامواهای وارداتی چینی از منبع انرژی باتری تغذیه می کنند و آلایندگی گازی ندارند و این تست شبانه در راه پایانه شرق _ آزادی است.
علیرضا زاکانی در گفتگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت تردد تراموا در پایتخت، اظهار نمود: افتخار داریم در این هفته با حضور آقای رئیس جمهور از بسته برقی سازی تهران رونمایی نماییم و بعد از آن روند فعالیت تراموا، اتوبوس برقی و تاکسی برقی در تهران آغاز خواهد شد؛ گرچه تراموا دوره آزمایشی و آماده سازی زیرساخت ها را طی می کند؛ اما با رونمایی از این بسته برقی سازی؛ هفته ماندگاری برای تهران رقم خواهد خورد.
وی افزود: ان شاءالله روز به روز توسعه، رفاه، آسایش و ایمنی مردم افزایش پیدا خواهد نمود.
به گفته شهر دار تهران، تراموا در تهران جواب داد و نه فقط جهت سطح شهر تهران؛ بلکه برای کل کشور یک الگوی جدید است؛ استفاده از تراموا در حمل و نقل عمومی ارزان تر از متروست و یک دهم مترو قیمت دارد و دو سوم مترو جمعیت جابه جا می کند. اجرای این طرح خدمت بزرگی به شهر تهران بود.
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب