معاون تولیدات دامی جهاد كشاورزی مازندران:
میزان تلفات در صنعت طیور مازندران پایین است
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران تلفات صنعت طیور را در استان پایین و یک تا سه درصد ذکر کرد.
مسعود احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با به ظرفیت های موجود در صنعت طیور و مرغ در استان اشاره نمود و اظهار داشت: دو هزار و ۱۷۰ واحد مرغداری گوشتی در استان وجود دارد که رتبه اول تولید را داریم. وی با اظهار این که ۱۱ درصد تولیدات گوشت مرغ کشور به مازندران اختصاص دارد، اظهار داشت: رتبه اول تولید جوجه یک روزه را در استان داریم و با ۲۰۴ واحد تولید مرغ مادر در استان ۴۰ درصد تولید جوجه یک روزه کشور را داریم. وی با اعلان اینکه سال قبل ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان صورت گرفت، اظهار داشت: مازندران شرایط مناسبی برای پرورش طیور دارد و می تواند سکاندار تولید طیور در کشور باشد. احمدی افزود: تولید مرغ در استان مازندران نیازمند حمایت است و در صورت برنامه ریزی می تواند ظرفیت تولید را تا ۲۰ درصد نیز افزایش یابد. معاون جهاد کشاورزی مازندران با اعلان اینکه محدودیت صدور مجوز در صنعت طیور برداشته شد، اظهار داشت: آمادگی لازم برای صدور مجوز و سرمایه گذاری جدید در بخش طیور در استان داریم. وی با اشاره به تلفات یک تا سه درصدی در بخش طیور آنرا ناچیز دانست و اظهار داشت: باید بتوانیم جایگاه اصلی خودرا در صنعت طیور کسب نماییم و الان ۲۵ درصد واحدهای در زمینه زنجیره صنعت مرغ درحال فعالیت هستند.
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب