رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای كشور:

آموزش های مهارتی به توسعه اقتصادی کشور کمک می نماید

آموزش های مهارتی به توسعه اقتصادی کشور کمک می نماید

رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور، توجه جدی خانواده ها نسبت به هدایت درست فرزندان به سمت یادگیری وآموزش مهارتی وشغل را برای آینده کاری آنها و کمک به توسعه اقتصادی کشور اثرگذار دانست.



به گزارش بیا شمال به نقل از مهر، ابراهیم صالحی عمران شامگاه چهارشنبه درجلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان آمل که در محل دانشکده علامه حسن زاده آملی آمل برگزار شد، اظهار داشت: یکی از دغدغه های اصلی که حالا درکشور با آن به شدت مواجه هستیم، عدم مهارت های لازم برخی فارغ التحصیلان دانشگاهی هست که متاسفانه هر سال به شمار این افراد اضافه می شود.
وی با تاکید براینکه باید آموزش های مهارتی درجامعه جدی ترگرفته شود، اضافه کرد: باید فرهنگ کار درجامعه ما یک فرهنگ غالب تبدیل گردد وبا توجه به رویکرد بیشترکشورهای توسعه یافته ودرحال توسعه درجا زدن نسبت به این مقوله مهم سبب پسرفت خواهد شد.
فرهنگ کار درجامعه به خوبی جا نیفتاد
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور با اشاره به اینکه فرهنگ عمومی کار بعنوان یک ارزش مهم درجامعه ما هنوز جا نیافتاده است، ادامه داد، متاسفانه درسال های اخیر رویکرد جوان ها درانتخاب شغل فقط پشت میزنشینی بوده و تمایل به کارهای مهارتی نداشتند.
صالحی عمران اضافه کرد: درآمارهای اعلام شده بیشتر از ۵۲ درصد از داوطلبان درمرحله انتخاب رشته، موفق به انتخاب درست میان دانشگاه ها نشدند و ازاین رویکرد وسیستم سیاسی و آموزشی حال حاضر کشور ما باید درس بگیرند.
سیستم آموزشی ما مقصر است
وی ادامه داد، در حال حاضر بیشتر کشورها روی مدلهای مهارتی ومهارت آموزی آموزش ها را به شکل جدی دنبال می کنند و در دانشگاه ها هم این رویکرد حالا یک اصل کاملاً پذیرفته شده تلقی می شود.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشوربا بیان این که متاسفانه سیستم های آموزشی ما دربروز این ضعف عمده ومشهود درعدم مهارت آموزی نسل جوان جامعه ما مقصر هستند، اظهار داشت: آموزش وپرورش در ۱۲ سال قبل فقط درمسیر هدایت دانش آموزان به دانشگاه ها وانتخاب رشته ها پیش رفته ومتاسفانه با یک معضل بسیار بد جوان فارغ التحصیلی دانشگاهی بدون مهارت خاصی درکشور مواجه هستیم.
صالحی عمران، ضمن اشاره به این که راهکارهایی که حالا دنیا به آن سمت در حال حرکت وتوفیقات آن هم رضایت بخش بوده است، اظهار داشت: نمونه کوچک آن حالا دردانشکده فنی علامه حسن زاده آملی در حال انجام است، به این شکل که بیشتر درس ورشته های آموزشی دراین دانشکده متناسب با نوع علاقمندی دانشجو به مهارت آموزی در رشته دلخواه پرورش داده می شود که دانشجویان پس ازفارغ التحصیلی درتخصصی که کسب می کنند، بعنوان یک مهارت آموز درآینده مشغول به کار خواهند شد یا کارآفرینی خواهند کرد.
رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای کشور همینطور از امام جمعه آمل درخواست نمود، بعنوان رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان، درجلسات شورای فرهنگ عمومی به این مورد بسیارمهم خانواده ها که برای آینده شغلی فرزندان آنها هست به صورت ریشه ای برنامه ریزی کنند تا مفهوم کارومهارت آموزی درجامعه نهادینه شود.


منبع:

1400/08/27
14:36:40
0.0 / 5
1119
تگهای خبر: آموزش , سیستم
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا