رئیس كمیته سلامت شورای شهر اعلام كرد

پیگیری شورای شهر برای اجرای مصوبه تهران شهر دوستدار سالمند و کاهش مصرف پلاستیک در 1403

پیگیری شورای شهر برای اجرای مصوبه تهران شهر دوستدار سالمند و کاهش مصرف پلاستیک در 1403

بیا شمال: بیا شمال: رییس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران توجه و پیگیری اجرای مصوبه «تهران شهر دوستدار سالمند» را یکی از اولویت های کمیته سلامت شورای شهر در سال جدید اعلام نمود.


سوده نجفی در گفت و گو با ایسنا، در مورد اولویت های کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: یکی از با اهمیت ترین برنامه های ما در کمیته سلامت شورای شهر ششم توجه به سلامت در همه ابعاد بود که کارگروه هایی به این منظور با حضور کارشناسان و متخصصان حوزه سلامت و مدیریت شهری، اساتید دانشگاه و مدیران تشکیل شده است که با بررسی مسائل حوزه سلامت شهر تهران راهکارهایی جهت بهبود این پروسه ارائه می کنند.
وی افزود: برمبنای بررسی های صورت گرفته از طرف کارگروه های مختلف کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران، تعدادی از مصوبات شورای شهر در عرصه سلامت نیاز به بازبینی دارند و قوانین موجود با شرایط فعلی جامعه تطابق ندارد و بدین منظور بازبینی این قوانین در دستور کار این کمیته قرار دارد تا با بروزرسانی قوانین و طرح آن در صحن علنی شورای اسلامی شهر جهت ارائه نظر و تصویب اعضا بتوانیم گامی عملی در حل مشکلات حوزه سلامت شهر تهران برداریم.
رییس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: یکی دیگر از اولویت های مهم ما در سال ۱۴۰۳ توجه به افراد توان یاب همچون معلولین، جانبازان و سالمندان در شهر تهران است که برمبنای قانون این قشر از شهروندان دارای حقوقی می باشند و مدیریت شهری باید نسبت به رعایت این حقوق خصوصاً رفع اشکال تردد آنها با مناسب سازی معابر اقدام جدی کند.
وی افزود: طبق گزارش های ارائه شده، شهر تهران درحال حرکت به سمت سالمندی است و مناسب سازی معابر، مبلمان شهری و وسایل حمل و نقل عمومی یک نیاز برای شهر تهران می باشد و اگر امروز توجهی در این حوزه صورت نگیرد با تغییراتی که در تناسب جمعیتی شهر تهران صورت می گیرد این مساله در سالهای آتی می تواند مشکلات زیادی برای شهر و شهروندان به وجود آورد.
سوده نجفی با تاکید بر یکپارچه سازی خدمات سلامت در شهر تهران، اظهار داشت: شهر تهران به علت این که پایتخت ایران می باشد طبیعتاً از تعدادی از امکانات مناسبی در عرصه سلامت نسبت به سایر شهرهای کشور برخوردار می باشد؛ اما وقتی سرانه شهر تهران با شهرها و سایر کلانشهرها مقایسه می شود، می بینیم که تهران در عرصه سلامت ضعف و محرومیت هایی دارد و دولت و مجلس باید درباب عدالت درمانی و بهداشتی در شهر تهران توجه ویژه داشته باشند که این مساله نیز نیازمند بررسی دقیق حوزه سلامت شهر تهران و اختصاص اعتبارات و بودجه مناسب می باشد.
وی ادامه داد: کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران با بررسی این مساله در راستای هماهنگی بیشتر دستگاه های درمانی و بهداشتی شهر تهران بمنظور ارائه خدمات در عرصه سلامت به همه نقاط پایتختطرحی با عنوان شورای راهبردی سلامت شهر تهران تدوین کرده است که تقریباً در مرحله ارائه به صحن علنی شورا برای ارائه نظر و تصویب اعضاء شورای شهر تهران قرار دارد که این مساله در سال ۱۴۰۳ حتما در دستور کار کمیته قرار خواهد گرفت.
رییس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران به تعدادی از اقدامات صورت گرفته این کمیته در سال ۱۴۰۲ اشاره نمود و اظهار داشت: تعدادی از مسائل حوزه سلامت شهر تهران از پشتوانه مناسب علمی برخوردار نبودند که کمیته سلامت طرح های تحقیقاتی در این خصوص به مرکز مطالعات شهرداری تهران ارائه کرده است تا با بررسی علمی و تخصصی این موارد و مطالعات تطبیقی موضوعات، نتایج را عرضه نماید.
وی افزود: کمیته سلامت شورای شهر تهران در امتداد اجرای مصوبه «شهر دوستدار سالمند» پیگیری های لازم را جهت راه اندازی مراکز «فراهنگ» انجام داد که خوشبختانه دو مرکز در سال ۱۴۰۲ در شهر تهران راه اندازی شد و بدنبال افزایش این مراکز در سطح شهر هستیم. همین طور فعالسازی و تعیین تکلیف مراکز «فرآموز مناطق ۲۲ گانه» از دیگر نیازهای شهر تهران بود که در این خصوص نیز پیگیری هایی لازم را داشتیم تا شهروندان بتوانند از وجود این مراکز نیز در شهر استفاده لازم را داشته باشند.
نجفی یکی از برنامه های کمیته سلامت در سال ۱۴۰۲ را موضوع کاهش مصرف پلاستیک عنوان نمود و اظهار داشت: کمیته ای به این منظور با محوریت اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران تشکیل شده است که بنده نیز به عنوان نماینده شورا در این کمیته عضویت دارم.
بگفته عضو شورای شهر تهران، حدود ۱۰ درصد از زباله های تولید شده در شهر تهران را پلاستیک تشکیل می دهد که این مساله نشان دهنده افزایش استفاده از پلاستیک می باشد و این امر می تواند علاوه بر این که لطمه های زیادی به محیط زیست وارد کند بر سلامت شهروندان نیز موثر باشد. بدین منظور کمیته کاهش مصرف پلاستیک بررسی های زیادی با شرکت فروشگاه های شهروند، سازمان میادین میوه و تره بار و شرکت های دانش بنیان داشت تا این مراکز که شهروندان زیادی برای خرید کالا به آن مراجعه می کنند، کیسه های پلاستیکی قابل بازیافت در حین خرید ارائه نمایند.




منبع:

1403/01/02
15:03:03
0.0 / 5
281
تگهای خبر: تردد , تور , تولید , حقوق
این مطلب بیاشمال را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵

لینک دوستان بیا شمال

بیا شمال

تگهای بیا شمال

biashomal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بیا شمال محفوظ است

بیا شمال بیا شمال

معرفی شمال و خرید و فروش ویلا